Felnőttek

Plébániánkon a legfőbb cél a felnőtt közösség építése. Olyan programokat szervezünk, ahol megismerhetjük egymást, és sok szálon egymáshoz kapcsolódhatunk, barátságok alakulhatnak ki. Fontos az is, hogy segíthessük egymást, mindenkinek legyen hova fordulnia problémáival. Szeretnénk nyitottak maradni és örömmel várni az újonan érkezőket.
Akik bekapcsolódnak közösségünkbe, azok közül egyre többen vállalnak szolgálatokat is. Idén több mint 40 munkatárs volt plébániánkon, akik önzetlenül tevékenykedtek a közösség építésében.

Ha valaki be szeretne kapcsolódni annak azt javasoljuk, hogy kezdje a vasárnap fél tizes Szentmisével, itt képet kaphat rólunk és az agapén lehetőség van az ismerkedésre is (ne siessen el a végén)!
Jöjjön el egy közösségi napra, ahol együtt ebédelünk és beszélgetünk.
Vegyen részt valamilyen közös munkában, pl. kertrendezés (it sokszor ötvennél is többen összejövünk).
Jöjjön el egy kirándulásra, hétvégére, családos táborba, figyelje a hírdetéseket.
A felnőtt hittanok is jó lehetőségek az ismerkedésre.

Ha valaki keresztelkedni, elsőáldozni, bérmálkozni szeretne felnőttként, az vegye fel a kapcsolatot a plébánossal, gyakran indul ilyen csoport is.

Felnőtt hittanok

Szerdánként 17-18 óra (az alsós hittanok idejében). Nem csak szülőket várunk, hanem azokat, akik hitbeli ismereteiket kívánják gazdagítani, illetve hittel kapcsolatos dolgokról szeretnének beszélgetni.

Csütörtök 20 óra: minden felnőttet (kezdő és haladó) szeretettel várunk, akinek ez az időpont megfelelő. Itt nyugodtabban tudunk elmélyedni a hit témáiban. Minden második héten SZENTSÉGIMÁDÁST tartunk Szentmisével együtt, 19:30 órától.